Juice- ja Olavi-keikat

UUDENLAISET 
taiteilija-teemaillat

Harri Mölsä on tehnyt kolmen vuoden aikana useita Juice Leskinen iltoja, pääasiassa kirjastoissa. Illat ovat saaneet hyvän vastaanoton, ja kiinnostunut väkeä on ollut yleisönä mukavasti. 

Harrin Juice-illoissa Juice Leskisen musiikin lisäksi voidaan kuulla laaja kattaus Leskisen runoja, jotka ovat jääneet suurelle yleisölle taiteilijan musiikkituotantoa tuntemattomammiksi. Harri esiintyy käyttäen taustanauhoja, jolloin laulut ovat oikeimmassa ja aidoimmassa ympäristössään bändisovituksina.

Juice-illoissa Harri myös avaa tarinoita taitelijan elämäntaipaleelta, sekä klassikkolaulujen synnyistä ja aikalaisten muusikoiden ja muiden kommentteja niihin.

Juice-iltojen hinnat: Alk. 200e (Sisältäen alv 24%, matkakulut ja äänentoistolaitteisto)

Myynti ja lisätiedot: Harri, harri@mediariihi.fi

040-83 44 555.

Uutuutena Harri on luonut Olavi Virta-ohjelmiston.

Oskari Olavi "Ola" Virta (vuoteen 1926 Ilmén, 27. helmikuuta 1915 Sysmä - 14. heinäkuuta 1972 Tampere) oli laulaja, näyttelijä ja yksi Suomen eniten levyttäneistä artisteista. Hän levytti vuosina 1938-1966 yhteensä 601 laulua, joista monista on tullut suomalaisen iskelmämusiikin klassikoita. Kansa on nimittänyt Virtaa "Tangokuninkaaksi", mutta Virtaa markkinoitiin uransa alussa Suomen Bing Crosbynä. Virta esiintyi myös kotimaisissa elokuvissa.

Harrin Olavi-illoissa kuullaan laulajan rakastetuimpia lauluja, kuten "Hopeinen kuu", "Poika varjoiselta kujalta", "Tango Desiree", "Kultainen nuoruus"...

Harri myös kertoo Olavin elämäntarinaa ja muusikon uraa monin tavoin laulujen välissä.

Olavi-iltojen hinnat: Alk. 200e (Sisältäen alv 24%, matkakulut ja äänentoistolaitteisto)

Myynti ja lisätiedot: Harri, harri@mediariihi.fi

040-83 44 555