HARRIN musiikkihetket ja yhteislaulu

TARINA virkistävien musiikkihetkiemme takana

Harri aloitti esiintyjänuransa jo nuorena. Hän esiintyi eri orkesterien kanssa ympäri Suomen jo 1980-luvun alkuvuosina, tehden satoja keikkoja (mm. Finlandia-talolla, Kulttuuritalolla ja Temppeliaukion kirkossa).

Jo 16-vuotiaana Harri soitti kanttorina ensimmäisen jumalanpalveluksen ja kanttorin tehtäviä hän on hoitanut päätoimisesti yli 10 vuotta. Musiikinopettajana Harri on toiminut myös yli 10 vuotta. 

Tuhansia esiintymisiä juhlatilaisuuksissa ja keikoilla. Kymmeniä tuhansia kohdattuja ihmisiä ihmisten tärkeimmissä juhlahetkissä. Kanttorina Harrille tuli tutuiksi monet ikäihmisten asumisyksiköt ja sadoilla karaokevetäjän keikoilla ravintolayleisön iskelmätoiveet.

Viimeisen vuosikymmenen aikana Harri sai sosionomin (amk) koulutuksen ja on työskennellyt sosiaalialan ohjaajana, pääasiassa kehitysvammais- ja lastensuojelutyössä muusikon työnsä ohella.

Vuosikymmenten aikana Harrilla on vain vahvistunut halu tuottaa musiikilla elämyksiä, tunteita, virkistystä ja hyvää oloa.

MUSIIKKIHETKET ikäihmisten ja kehitysvammaisten 
asumisyksiköissä, sekä yhteislauluhetket kirjastoissa

Harri tekee räätälöityjä musiikkihetkiä erilaisiin asumis- ja palveluyksiköihin. Tavallisesti hetket perustuvat yhteislauluun karaoketaustojen tai pianon säestyksellä.

Monille ikäihmisille tutut laulut tuovat virkistystä ja tuttujen laulujen sanat muistuvat mieleen, vaikka sanat olisivat jo jopa muuten kadonneetkin. Ohjelmisto voidaan rakentaa tilaajan ja yleisön toiveiden mukaisesti, ja se voi sisältää vaikkapa vanhoja iskelmiä, kansanlauluja, virsiä, jne.

Joulujuhlissa Harri on kokenut musiikin ja ohjelman vetäjä. Myös konserttimuotoiset esiintymiset ovat mahdollisia, liittyen vaikkapa johonkin teemaan, johon voidaan valita teeman mukaiset laulut ja vaikkapa runot/kertomukset.

Kehitysvammaisten kanssa Harri voi tehdä myös yhteismusisointia erilaisten rytmisoittimien kanssa, jolloin hekin jotka eivät laulamalla kykene osallistumaan, voivat osallistua musisointiin vaikkapa helistimien tai rumpujen avulla.

KIRJASTOT

Harri toteuttaa yhteislauluhetket ja musiikki/runohetket.

Harri on tehnyt vuosikymmeniä yhteistyötä kirjastojen kanssa toteuttaen erilaisia yhteislaulutilaisuuksia ja runo/musiikkitilaisuuksia.

Suosittuja ovat olleet esimerkiksi Juice-illat, joissa Juice Leskisen lauluja ja runoja.


Kun sanat loppuvat, musiikki alkaa.

Harrilla on aina mukanaan laadukas äänentoisto ja tarvittavat soittimet.

Lisätietoja antaa Harri.

harri@mediariihi.fi 

040-83 44 555